Прв циклус

!!! ИЗВЕСТУВАЊЕ !!! Се известуваат сите студенти кои ги немаат подигнато своите документи од средно образование да поминат во Студентски прашања и да ги подигнат

!!! ИЗВЕСТУВАЊЕ !!! Студентите за да можат да запишат нов семестар претходно треба да ги пополнат  АНКЕТИТЕ во нивниот профил во iKnow системот

ЗИМСКИ СЕМЕСТАР

Летен семестар

ЛЕТЕН СЕМЕСТАР