23 02, 2024

МОН

2024-02-23T13:13:12+00:00февруари 23, 2024|Новости|

Почитувани, На веб страната на МОН се објавени неколку информации: [...]

12 01, 2024

Стипендии МОН

2024-01-12T12:28:31+00:00јануари 12, 2024|Новости|

Повик за стипендии за студенти, дипломирани лица и истражувачи во [...]

Go to Top