САЕМ НА КАРИЕРА ЗА ВРАБОТЛИВОСТ НА СТУДЕНТИ “CAREER EXPO” 2023

 Факултет за информатички и комуникациски технологии – Битола

петок 12.05.2023

 

09:00- 10:30 – Поставување на штандови

11:00- Отворање на саемот:

  • Проф. д-р Игор Неделковски, ректор
  • Проф. д-р Благој Ристевски, декан на ФИКТ
  • Никола Димковски, претставник на Регионална Стопанска Комора
  • Софи Гајтанова, претседател на ФСС

11:30- Посета и разгледување штандови

13:00- Панел дискусија на тема: ,,Какви ИТ знаења им се потребни на компаниите”: Коктел

Собирање на штандовите