Традиционално како и секоја година, Универзитетското студентско собрание на УКЛО организира УКЛО Тривиум Ораторски натпревар, кој настан е планиран да се одржи на 06.05.2022 година во Офицерскиот дом во Битола.

Конкурс УКЛО Тривиум