Почитувани студенти,

 

Ве покануваме на информативна средба за Студентски работни групи, која ќе се одржи на 03.11.2023 година (петок) во амфитеатарот на Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола, со почеток од 10:30 часот.

На средбата ќе учествуваат вработени во компанијата IWConnect и iSource и ваши колеги кои биле вклучени во Студентските работни групи.