На ФИКТ – Битола,  нова работилница од серијата работилници: ДОЈДИ и НАУЧИ.

На 22 март 2024 год. со почеток во 10:30 часот ќе се одржи следната работилница под наслов „Smart citу архитектура со користење на IoT системи – предизвици и можности“, за што ќе зборува асистент на ФИКТ м-р Христина Димова Поповска.

 

Ве покануваме во Предавалната на ФИКТ!