Почитувани студенти,
Ве покануваме на првиот академски час во новата академска 2023/2024 година, кој ќе се одржи на 02.10.2023 година (понеделник) во амфитеатарот на Факултетот за информатички и комуникациски технологии – Битола, со почеток од 10:00 часот.