Почитувани студенти,
Со задоволство ве покануваме на свеченото отворање на новата учебна 2022/2023 година кое ќе се одржи на 3 Октомври 2022 година со почеток во 11.00 часот во Амфитеатарот на факултетот.

 

Факултет за ИКТ