Со големо задоволство Ве известуваме дека во рамки на проектот „МладиХаб – градење вештини за вработување, компетенции и можности за вмрежување на младите”, на 28 април, 2022 г. (четврток), со почеток во 13:00 часот, ќе се отвора Младинскиот Центар – МладиХаб Битола, во рамки на УЗ. Вељко Влаховиќ. Официјалното отворање предвидува воведни обраќања од страна на Мариана Ангелова, Генерален секретар на НМСМ, амбасадорката на Велика Британија во Скопје – нејзината екселенција Рејчел Галовеј и д-р Тони Коњановски, Градоначалник на Општина Битола

Покана

Агенда