Почитувани студенти,

Ве покануваме на 19-ти Октомври во 12:00 часот, во Училница 1 на ФИКТ- Битола, на отворањето на Hello Netcetera Lab.

Може да присуствува секој што сака и да се информира за можностите кои ги нуди оваа лабораторија како и поддршката што ја нуди компанијата Netcetera со менторство и понатамошните планови за развој.