Продолжуваме со серијата работилници насловени како ДОЈДИ И НАУЧИ, за студентите на ФИКТ и за сите заинтересирани.
На 28-ми април (петок) со почеток во 11:00 во Амфитеатарот на Факултетот

 Модерни агилни методологии и нивна примена

(Марија Парнара и Марија Димитровска) @iwconnect.com