Продолжуваме со серијата работилници насловени како ДОЈДИ И НАУЧИ, за студентите на ФИКТ и за сите заинтересирани.
На 17 ноември (петок) со почеток во 11:00 во Компјутерска училница 3 на Факултетот за ИКТ
Темата е  Тестирање на софтвер, а ќе ја води Стефан Гуличоски, Quality Assurance Engineer од itLabs