На ФИКТ – Работилница со гостувачки предавања ДОЈДИ И НАУЧИ

Започнуваме со серија работилници насловени како ДОЈДИ И НАУЧИ, за студентите на ФИКТ и за сите заинтересирани. Темите се внимателно избрани од стручњаци од ИТ компаниите

На 3-ти март со почеток во 11:00 во Амфитеатарот на Факултетот